NorgesPatriotene om IS

IS, eller ISIS/Daesh som noen kaller dem, er en terroristgruppe som oppsto i Irak og Afghanistan tidlig på 2000-tallet. Etter at USA og Storbritannia invaderte Irak, på bakgrunn av falsk informasjon om masseødeleggelsesvåpen, ble det stor politisk uro i området. IS, som var en del av terrornettverket Al Qaida, vokste frem som en reaksjon på denne invasjonen. IS, som er en forkortelse for Den Islamske Staten, ønsker å opprette en ren Islamsk Stat, som de kaller kalifat, som er et diktatur med strenge muslimske lover (Sharia-lover). Da de skilte lag fra Al Qaida i 2014, fokuserte de på å kjempe mot den Syriske lederen Assad og mot regjeringen i Irak. Hadde de bare holdt seg til disse stedene, hadde vi neppe hatt et stort problem her i Europa, men IS ønsker verdensherredømme, og kommer ikke til å gi seg før alle “ikke-troende” er drept. Derfor er det svært viktig å stoppe innvandringen fra disse områdene, da vi ikke kan vite med sikkerhet hvem som er IS eller ikke.

En rekke forferdelige terrorangrep

I Europa de siste årene har vi dessverre sett en rekke forferdelige terrorangrep, og felles for disse er at terrororganisasjoner som IS har stått bak. Deres mål om å utrydde alle “ikke-troende” har nådd Europa og det er bare et spørsmål om tid før det skjer et terrorangrep i vårt lille land. På bare et par år har IS stått bak 3 av de verste terrorangrepene i nyere tid. I 2015 gikk IS-terrorister til angrep i Paris, og etterlot seg over 130 drepte og over 500 skadde mennesker. Frankrike, som har vært altfor liberale i sin innvandringspolitikk, opplevde det dødeligst angrepet i landets historie. Men det skulle ikke ta lang tid før landet på nytt ble utsatt for et terrorangrep. Igjen var det en innvandrer, og IS-tilhenger, som sto bak angrepet. På Frankrikes nasjonaldag i 2016, kjørte en tunisisk innvandrer inn i folkemengden på promenaden i Nice, der familier og folk i alle aldre var samlet for å feire nasjonaldagen. 86 uskyldige mennesker ble drept, og nesten 500 skadet, da terroristen kjørte en lastebil i høy fart inn i folkemengden. Frankrike er ikke det eneste landet som den siste tiden har blitt angrepet av IS-terrorister. I Mars 2016 gikk flere selvmordsbombere til angrep i Brussel. Minst 14 ble drept da en bombe gikk av på flyplassen, og ytterligere 20 ble drept da en bombe gikk av i den midterste vognen i et T-bane-tog.

Al Qaida

IS var som sagt en del av Al Qaida i mange år, og denne terroristgruppen har også stått bak en rekke angrep i Europa. Bomben på toget i Madrid i 2004 og selvmordsbomberene på undergrunnen i London i 2005 er blant de dødligste angrepene, og noe vi aldri vil glemme. Disse angrepene kunne ha vært forhindret dersom Europa hadde stanset all innvandring fra Midtøsten og andre muslimske land. Vi vet med sikkerhet at Norge har mottatt en rekke terrortrusler, og Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) har flere ganger vært ute i media og opplyst om en økt terrortrussel. De har også hevdet at flere angrep mot Norge har blitt avverget. Vi i NP innser at sannsynligheten for et terrorangrep mot Norge øker i takt med innvandringen, og derfor vil vi stanse all innvandring fra ikke-vestlige land. Dette er fordi vi ikke ønsker at uskyldige Nordmenn skal blir ofre for terrorangrep slik vi har sett i Frankrike og Belgia. Dette vil vi kjempe hardt for, IS og muslimer har ingenting i Norge å gjøre, for Norge skal være for Nordmenn.